23 Nisan 2013 Salı

Benden Sonra Gelen Mutluluk

Hislerimle hareket ettiğim her dakika için cezalandırılmalıyım.Yok mu şöyle elinde büyük boyda fırıncı küreğiyle kafama kafama vurup beni hastanelik edecek er kişisi? Akıllanmaz,inatçı ve ne kadar uğursuz biri olduğum konusunda bir yazı daha hazırladım.

BEN SIKIYORUM BÖLÜMÜ:
Sanırım ikili ilişkilerimdeki sorunu az çok çözmüş bulunmaktayım.Sorun BENDE! Evet evet bunu şaka olsun diye yazmıyorum.Aslında bu yazıyı sümüklerimi çeke çeke yazmam gerekirdi,ama hala öküzüm.Ağlamam,ağlamıcam.Ben hayatıma giren herkesi ama herkesi (arkadaş,sevgili,patron,çaycı) nedensiz yere sahipleniyorum.Ama işin kötü tarafı bu huyumu ilk başta hiç göstermiyorum.Başlarda sevginin de gücüyle anlayışlı,nazik,sevimli,pozitif kişiliğime kapılan karşı taraf sonradan asıl beni keşfettiğinde hüsrana uğruyor.Mesela ilk zamanlar yanlış anlaşılmasın diye zırt pırt aramıyorum,mesaj atmıyorum.Kendi kendimi evde tüketip küfürler ede ede zamanın geçmesini beklerken,sonraki zamanlarda tam tersini yapıyorum.Kabız olsam adamı arayıp derdimi paylaşıyorum ''Ya naber ben çok kabızım dur kapama ya bi saniye yapıcam sanırım bi bekler misin? Noluyo ne işin var? Tamam ya tamam kapat kaçtı sinirden bokum.İYGECELER!'' diye delleniyorum.Başta o attığım iyi niyetli mesajların yerini sürekli sorgu sualler sürekli sevdiğinden emin olmak için alınan teyitler kaplıyor.''Nerdesin? Çok içme.Beni sev tamam mı? Özledin mi? Kim var ki yanınızda?'' türü mesajları yolladıkça adamın da kayışlar kopuyor haliyle.

En büyük bencilliği de bu sırada yapıyorum.Ben arkadaşlarımla görüşürken,gezip tozarken 1 tane bile mesaj görmek istemiyorum.Arayıp sorduğunda da ters cevap veriyorum.Çünkü o an ben başka insanlarla paylaşımlarda bulunuyorum ve kontrol edilmek istemiyorum.Ama hele ki karşı taraf gitsin gezmelere tozmalara ''Hastayım'' dan tut ''Çok moralim bozuk sanırım kanserim''e kadar herşeyi söylüyorum adama.Beni düşünsün istiyorum.Gay arkadaşları olmasın istiyorum mesela.Ne gerek var abi diyorum? Her tanıştırtığı insan için bi kusur buluyorum ''Yalnız çok yapmacık ya senin o arkadaşın.Ayhh yine mi o çocuğu alıyoruz yanımıza? Yok mu ya başka arkadaşı? Gördün mü hesabı nasıl soktu bize? Hahaayt uyu sen safsın saf!'' falan diyorum.Adamı sadece benle bir kafese koymak istiyorum işte.Yemi de suyu da ben olayım.Ama ben özgürce pır pır uçayım istiyorum.

İlk başta ailesine çok saygı duyuyorum.Hep onları savunuyorum ''Ama haklılar aşkım seni düşünüyolar sonuçta :))'' cümleleri zamanla yerini''Ya ben senin anneni de anlamıyorum yani ne dengesizce davranıyo ya.Baban napacakmış seni ? Eve gitsen nolucak? Ara söyle baba işim var de! Ya kaç yaşında adamsın offf yüz verme o kadar'' a bırakıyor.

Sevdiğim filmleri sevmesini istiyorum,aynı dizileri izleyelim aynı sahnelerde gülelim istiyorum.''Bizim komikliğimiz'' dediğimiz bir kavram olsun ortada.50 kişinin arasında 1 kelimeyle ikimiz bakışıp kopalım istiyorum.

BEN GİDİNCE BÖLÜMÜ:
İşte bu kadar ağrılı,sancılı geçen günler aylar yıllar sonucunda ben diskalifiye oluyorum ya da kendim pes ediyorum.Başlangıçta nasılsam o moduma dönüp son görüşmelerimi öyle yapıyorum.Bu sefer de ilk başta beni o halimle seven adam gidemiyor.Haydee tekrar sar başa makara oluyor her şey.Fakat benden uzaklaşıp,bir daha da arayıp sormayan,geriye dönüp bakmayan herkes çok mutlu.İnternet çağında yaşamaktan nefret ediyorum o yüzden.Benle çıkarken üstüne başına özen göstermeyen çapulcu gibi sokağa çıkan dümbük kalkıyor giyimine kuşamına özen gösterip insansı şeyler yazmaya başlıyor sosyal ağlarda.Ya da yesyeni bir sevgili yapıyor ve 5-6 sene boyunca çıkıyorlar mutlu mesut.

Diyeceğim o ki mutlu olmak isteyen önce benimle mutsuz olmalı.Daha sonra elbet kendilerini YAKAMOZLAR DÜĞÜN SALONU'nda 2 aya düğün pastasını keserken bulacaklardır.Fidaydada eşliğinde ağlamak bizim işimiz.


KEZBAN ÖPER :)






16 yorum:

  1. Açıkçası itiraf ettiğine göre tersliklerin farkındasın ama zor adamsın vesselam.. En sinir olduğum kısım da adamın sevgisinden emin olmadığın an ayrılmaman.. Bir kere kuşku düştü mü içine ya o kuşkuyla yaşayacaksın ya da ayrılacaksın. Adam 300 kere de dese seni seviyorum diye, yine de inanmayacaksın sonuçta..

    bence kendine güven kuzum, yakışıklı, esprili adamsın, seni kaybedeceği için onlar üzülsün, sen neden kuul çizginden ödün veriyorsun he kuzum?


    DipNot: Ben de senin yaptıklarını yapıyorum sürekli terk ediliyorum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. YAKIŞIKLI MI?? (ehehe algıda seçicilik işte budur o kadar cümlenin içinden :D) Amaan ne bileyim yavrum ya değişmem ben zaten onun da bilincindeyim de bilincimin bilincinde olmasından yana muzdaripim :( Seviyorum mucuk

      Sil
  2. kezban ablaa sende coklu kisilik bozuklugu varrr :((:(:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok ya. Bu normal ideal bir insan gayet yani.
      Bunları yapmayan insanlardan şüphe ediyorum ben şahsen.

      Sil
  3. Oha sen bensin.
    Ben senim.
    Why be normal bacım?
    Böyle iyi işte.
    Seviyoruz seni <3

    YanıtlaSil
  4. Hahaha iyi bari yalnız değilim :D Aylavyutu şekerim :)

    YanıtlaSil
  5. "Benle çıkarken üstüne başına özen göstermeyen çapulcu gibi sokağa çıkan dümbük kalkıyor giyimine kuşamına özen gösterip insansı şeyler yazmaya başlıyor sosyal ağlarda."

    ahahah ay bu durum bana smsle düm tek tek'in sözlerini yollayan flörtümün ayrıldıktan sonra mağaza müdürü oluşunu şoklar eşliğinde öğrenmemi hatırlattı.

    petek dinçöz - kısmetsizim.mp3 hepimiz için gelsin kezban'ım. :(

    imza: kayıp ikiz kardeşin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düm tek tek'in şarkı sözleri mi :O Çok doğru bir karar almışsın ya bebeğim boşver isterse SABANCInın başına geçsin yine de olmazmış yani ehehe :D:D ÖPERİNK

      Sil
  6. farkında olmakta iyi bişi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olmak DA iyi bişey (ahaha madiliq benden bu sefer :P) MUCUMUCU

      Sil
  7. Sen Good Luck Chuck hastalığına yakalanmışsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç duymadım :/ bir fikrim yok

      Sil
    2. http://tinyurl.com/filmiizlersenanlayacaksin

      Sil
  8. Kendi bloguma uzun zamandır uğramıyorum ya ilk girdiğim anda da direk buraya ışınlandım.Kaçırdığım yazıların hepsnini hıphızlı okudum,ne özlemişim kezbanın yazılarını ben,yerim onları ben.
    Yalnız şu ''sanırım kanserim'' olayı bende de var,şimdiye kadar ilişkilerimde sırasıyla sanırım domuz gribiyim,sanırım kırım kongo kanamalı ateşine yakalandım,sanırım kuşlardan grip kaptım,beynimde ur var,senden başkasıyla ilişkiye girmedim ama acaba aids olabilir miyim sevgilim vs. vs'' tarzı paronayalarla adamları fazlasıyla boğduğum için de sanırım en sonunda böyle evde kaldım:( Kezbann kezbannn şu izmirin yavrularının yarısını sen kaçırıyorsun yarısını ben kaçırıyorum galiba:/ Neyse yine de öperim seni:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ekimom bal kaymağım ben de diyorum nerlerde bu :( ehehehe bizim tafralardan afralardan kaçıyor işte millet nabarsın :( İzmir'i tükettik GİDELİM! ÖPERİNK

      Sil