13 Eylül 2013 Cuma

Fikirsi Fakirliğin Hayalsi Zenginliği

Usssssuzun bir zaman sonra merhaba.
Neredeydin?
Naptın?
Niye yazmıyorsun?
Öldün sandık
Kocaya mı kaçtın?
Orospu yaz artık yeter!!

Tarzında çok cici mesajlarınızı aldım.Okudum ama cevap vermedim.Ekrana göz ucuyla baktım şöyle iki satır döşedim ama kaydetmedim.Taslaklara yazdım ama yayınlamadım.Gösterdim ama elletmedim.Seviştim ama sevmedim.Sevdim sevilmedim.Seveni sevemedim.Canımdan öyle bezdim amaaaaaaaaaaaaaaan.(Kezban
Erçetin)

Gezi Parkı olaylarından beri keyifsizim şahsen.Ve bu keyifsizliğimi de burda ''LÖNÖT ÖLSÖN BÖN ÇÖK DOYORLOYOM'' tadında yaşamak istemedim.Hepimiz keyifsizdik hepimiz uykusuz.Ülkenin ağzına sıçılıyordu ve biz evlerimize giderken suçluluk duyuyorduk.Her sabah kalkıp twittera bakmak,işe gitmek,iş çıkışı direnişe katılmak ve sabaha kadar gaz bombası yemek.Uzaktan bakınca ''nasıl bir bokun içindeyiz lan biz?'' diyorduk.Bütün arkadaşlarımızı tek tek arayıp ''iyi misin?'' diye sorduğumuz nadir günlerdendi sanırım.Toplum psikolojisi pert oldu.Çöktük.Her konuda çöktük.Maddi anlamda bakarsak maaşımı hergün düdüğe,vuvuzelaya,berelere,sargılara,limonlara yatırmaktan helak oldum.Manevi anlamda ise tamamiyle kimseye güvenemeyen kıçından uyuz üstüme doğru koşarak gelen birine bile ''SİVİL SANIRIM'' diyip topukladığım yoğun anksiyete nöbetleri geçirdiğim günlerdi işte.Neyse konuyu özetlemeye çalışıyorum sadece yoksa ''Aıyy şöyle dayak yedik böyle direndik...Bakın bu da fotolarım yha bhen çok kıreyzi ve isyanqar bi karıyım'' şeklinde kendimi anlatmak için yazmadım.Aslında çoğunuz direniş fotoğraflarına baktığında beni görebilir ehehe.Ünlü oldum birazcık.Hani bir kırmızılı kadın değilim ama ben de o direniş sembollerinden biri oldum.Fotoğrafı çekenden allah razı olsun bütün eski oynaştıklarım patır patır döküldü yani mesajlar attılar falan.Ün böyle bişi.LANED OLSUN ŞÖYRET



Neyse işte bunlar haricinde türlü türlü sıkıntılar da son gaz gelmeye devam ediyor.İşten çıktım yine YEEEEEYYY ne zamandır yapmıyodum bunu? Ama bu seferki daha uzun sürdü ha farkındayım ben de kehkehkeh.Sonrasında ablamı verdik ayol.Şaka maka siz beni kocaya kaçtı zannederken,ablamı 2 bileziğe 3 baklavaya verdik.İstemeye geldikleri gece evde bulunamamam ve eve gece 1'de gelip ''Noldu naptınız şimdi kesin verdik mi?'' tarzında yüzsüz sorular sormamla birlikte canım AYLEMin tepkilerini de çektim.Neyse sonra aramız düzeldi düzelmesine ama ben düğünde giyeceğim abiyeleri düşünmekten uyuyamaz oldum.Ehehehe ay düşünüyorum da şöyle derin yırtmaçlı bir elbise ve bol simli bir topuz yaptırıp ablamınkilerle tanışsam naparlar acaba? Diğer oğullarına da beni mi isterler yoksa ablamı bize geri verip üstüne 5 bilezik daha mı verirler? Ay zor valla ya zor anacım heteroseksist düzende yaşayıp düğünlere derneklere katılmak çok zor.Şimdi benden kayınçoluk falan da bekleyecek damat kişisi ya gerçekten rezillik.Ben pazar günleri onlarla birlikte pikniğe gidip mangal başına kurulup ''Enişteğğğğ ehehehe aplamı üzme sakın haa sikerim seni ehehehe'' tavırlarına bürünemem ki!! Ben resmen baldız olmak için yaratılmışım.Etiketimde bile ''BALDIZ OLARAK KULLANINIZ''yazıyor.Pamukluyum ben ve 40 derecede yıkanmalıyım.Siyahlarla karıştırılmamalıyım!

Tüm bunların haricinde çevremdeki herkes deli gibi sevgili yapıp,nişanlanıp,sözlenip,evlenip,beşik kerttirip,sevişirken ben hala ama hala hala hala ve hala YALNIZIM.Çok kırılıyorum böyle olunca gerçekten.Ben ilişki yaşarken cümle alem bekar gezip,gözümün içine soka soka eğleniyor ve ben bekar olduğumda gelsin kınalar gitsin halaylar,aşklar meşkler.Yemin ederim tam dayaklıksınız.Neyse bişey demiyorum yine de(küfür etti).


Şu sıralar rüyamda sürekli eski sevgililerimi görüyorum bir de.Ay aynı rüyada 4 farklı eski sevgili olur mu amk? Hadi birinin başına bişey mi geldi düşünmeye kalksam ve 4üne birden ''Sini riyimdi gırdım yii:) İyi misin?'' diye sorsam direkt horrozzpooo pişman geri dönmek için ayak yapan pislik durumuna düşücem.Ayrıca 4'üyle birlikte yeniden başlasam falan ehehe acayip entrikalı ve kanlı biterdi mesela.Neyse ya gerçekten 4'ü de sikimde değil ama niye rüyamdalar onu çözemedim? Geçen işte yine gördüm artık ne kadar gelmişse gelenler,bi tanesini durdurup ''Ya ne işiniz var burda hem nerden tanışıyosunuz ki siz? Gitsenize burdan ben ata bincem'' diyip yürüdüm.Amaaaaaa sonuç.CIK! Gitmediler 5'imiz ata binip dağda bayırda dolaştık.Ayh rezillik ya gerçekten insan rüyasında o kadar adam görüyo bari grup seks yapar de mi? Ben hala at,avrat,silah kafalarındayım.Bilinçaltıma sokayım afedersiniz..

Geçen çocukken harcadığım paraları düşündüm.Nerelere ne kadar para verip neler aldığımı falan? Acaba bu zamana kadar toplasak hayatta kaç sakız çiğnemişimdir bunu merak ettim.Gerçekten abartmıyorum ve oturdum hesaplama yaptım.İlkokulun sonuna kadar hergün 1 sakız yazdım belki bazı günler 2 sakız ama orta okul ve lisede ayda 10 sakızı geçmedim.Bugünlerde hele hiç sakız çiğnemiyorum.Neyse işte yaptığım hesaba göre ben çok sakız çiğnemişim.Şaka lan şaka oturup hesaplamadım elbette o kadar da kaybetmedik aklımızı.Ama bu konuyu enine boyuna düşündüm ciddi ciddi.Ve en uzun hangi ayakkabımı giydim şu zamana kadar onu hatırlamaya çalıştım.Siyah nayklar tam 8 seneyle 1.oldu.Niye böyle şeyleri düşünme gereği duyuyorum bilmiyorum ama bunlar beni rahatlatıyo işte.Kendimle ilgili herşeyi bilmek kesinlikle büyük huzur.

Mesela yolda tanımadığım insanlar gördüğümde benim gördüğümün gecesinde kaçı öldü.İşte istatistik olarak istiyorum bunları.Kaç tane ölecek yüze boş boş bakıp yanından geçtim hep merak bunlar.

Gereksiz bir not: Geçen yaşlı bir teyze beni arkadan kız zannetmiş.Ve bana ''Alınma evladım ama seni görünce öyle sandım ne kadar güzelmiş bahtı da güzel olsun dedim'' dedi. Demek ki arkadan bakılınca kız önden bakılınca erkek,yandan Perran Kutman tepeden bir topa benziyorum.Negzel..

Öyle işte iyi oldu yaa yine yazdığım.Çok harika bir post olmadı farkındayım ama aylardır birikmişleri kısaca özetleyeyim dedim.ARTIK BURLARDAYIM.ONA GÖRE AYAĞINIZI DENK ALIN!

KEZBAN ÖPER :):) (ÖNDEN)




7 yorum:

  1. ağdayla halvet olma sıklığın buraya yazma sıklığın gibiyse ayıya dönüşürsün kezban. seni eniştelerin küçük kardeşleri de almaz ben diyim!

    imza: hasretinden karalar bağlayan kız kardeşin. :(((

    YanıtlaSil
  2. Ay hele şükür yaaa. Güzel olmuş güzel, postunu kucumseme :D hadi bakalım hoşgeldin tekrardan :)

    YanıtlaSil
  3. En çok bana soracaksınız en çok bana ne kadar özlediğimi,saksı değilim ben!
    Her gün abartısız minimum bir kez sayfana bakıyordum yalanım varsa klozet takımlı,24 parça çelik tencereli,saten çarşaflı çeyizler dizmek nasil olmasın.Özledim seni kezbancım,ayrıca gönlümü almanı bekliyorum buna da hakkım var sanırım:)
    Senin yanağına makasımı atıp o makas arasında kalan minnoş yerden öperim,anlatabildim mi çok acayip bi şey oldu ama:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasil olmasın değil tabi nasip olmasın:)

      Sil
  4. Ya şu ihmalkarlığım yüzünden zaten neler çekiyorum gündelik hayatımda da ama bana BAĞARMAYIN :( hepinizi çok seviyorum.(en çok ekimoyu ama :P)

    YanıtlaSil
  5. Orospu yaz artık yeter!! diyen takipçinim.. döndüğüne çok sevindim.. tam ümidi kesmişken, hayalin tuttu elimizden.. hoşgeldin, ve formunun zirvesindesin :))

    YanıtlaSil
  6. ahahahahaah iyiymiş bu. Tarayıcımın azizliğine uğrayıp öylesine tıkladım ama iyiki de tıklamışım :D ayrıca özellikle düğünlere katılma konusunda hak veriyorum sana. Ben de yazın bir düğüne gittim ve ağlayacak gibi oldum. Elim ayağım geri geri gitti. Oturdum somurttum sadece. Hiç oynamadım. Oh olsun! :(

    YanıtlaSil